Etkileşimli Kitap Okuma Semineri Nedir

Etkileşimli Kitap Okuma Semineri, katılımcılara etkileşimli bir ortamda kitap okuma ve bu süreci zenginleştirmenin yollarını öğreten bir eğitim programıdır. Bu seminerlerde, katılımcılar birlikte belirlenen kitapları okurken, metni anlama, yorumlama ve eleştirme becerilerini geliştirirler. Ayrıca, kitap okuma sürecini daha etkili ve keyifli hale getirecek teknikler, stratejiler ve etkinlikler de paylaşılır. Etkileşimli kitap okuma seminerleri, katılımcıların okuma alışkanlıklarını artırmaya, eleştirel düşünme becerilerini güçlendirmeye ve kültürel birikimlerini genişletmeye yönelik bir ortam sağlar.