Erken Çocukluk Eğitiminde Storigami Semineri Nedir

"Erken Çocukluk Eğitiminde Storigami Semineri", küçük çocukların dil gelişimini desteklemek, hayal güçlerini canlandırmak ve el becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlenen bir eğitim programıdır. Bu seminerde, storigami adı verilen bir yöntem kullanılarak çocuklar için hikaye anlatımı ve kağıt katlama teknikleri bir araya getirilir.

Seminer katılımcılarına, storigami yönteminin temel prensipleri ve uygulama adımları hakkında detaylı bilgi verilir. Storigami, hikaye anlatımı esnasında kağıt katlama tekniklerinin kullanılmasıyla hikayeyi görsel olarak destekleyen bir yöntemdir. Bu yöntem, çocukların dikkatini çekerken aynı zamanda el becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olur.

Seminerde ayrıca, storigami yönteminin erken çocukluk eğitimindeki önemi ve etkileri üzerine yapılan araştırmalar ve deneyimler paylaşılır. Katılımcılar, storigami kullanarak çocuklara nasıl etkili bir şekilde hikaye anlatabileceklerini ve onların dil ve bilişsel gelişimine nasıl katkıda bulunabileceklerini öğrenirler.