4.2
(107)

₺240,00

İşbirliği ve iletişim becerilerini vurgular, farklı ekip türleri (çapraz fonksiyonlu, liderlik, problem çözme vb.) hakkında bilgi sunar.

Mevcut Seçenekler (Lütfen Seçim Yapınız)

Öne Çıkanlar

• Eğitime Anında Başla
  • Kamu ve Özel Sektörde Geçerli
  • Bilgisayar, Telefon ve Tabletten Erişim

Ekip Çalışması ve Ekip Türleri Semineri

Ekip çalışması, farklı yeteneklerin, deneyimlerin ve bakış açılarının bir araya gelerek ortak bir hedef doğrultusunda uyum içinde çalışmasını ifade eder. Bu süreçte, iletişim, işbirliği ve karşılıklı saygı temel unsurlar arasında yer alır. Ekip çalışması, projelerin daha verimli ve yenilikçi bir şekilde tamamlanmasına olanak sağlar, zira ekip üyeleri birbirlerini tamamlayıcı becerilere sahiptir ve zorlukların üstesinden gelmek için farklı perspektifler sunarlar.

Ekipler, oluşturuldukları amaca ve işlevlerine göre çeşitli türlere ayrılabilir. Örneğin, işlevsel ekipler, aynı departmanda çalışan ve belirli bir işlevi yerine getiren kişilerden oluşurken, proje ekipleri belirli bir proje üzerinde çalışmak üzere farklı departmanlardan kişilerin bir araya getirilmesiyle oluşturulur. Çapraz fonksiyonel ekipler ise, organizasyonun çeşitli bölümlerinden gelen uzmanları bir araya getirerek daha geniş bir perspektif ve uzmanlık seti sunar. Kendi kendini yöneten ekipler, ise üyelerinin kendi işlerini planlama ve yönetme konusunda daha fazla özgürlüğe ve sorumluluğa sahip olduğu ekiplerdir. Her ekip türü, belirli görevleri ve hedefleri gerçekleştirme biçimine göre avantajlar ve zorluklar sunar. Bu nedenle, bir ekip oluşturulurken, ekip türünün belirlenmesi ve bu doğrultuda uygun üyelerin seçilmesi büyük önem taşır

Program Detayları:

• 4 Uzaktan Eğitim Saati

• Ekip ve Ekip Çalışması Kavramı
  • Ekip Türleri
  • Ekip Performansını Etkileyen Roller
  • Ekip Performans Yönetimi

karsemseminersertifikasi

Eğitim süreci sonucunda elde edeceğiniz sertifikayı özgeçmişinize ekleyerek kariyer fırsatlarınızı arttırabilirsiniz. Belgeniz, üniversite onaylı olup, e-Devlet üzerinden sorgulanabilir ve görüntülenebilir olmaktadır.

Seminer programları, kişisel ve mesleki gelişimlerine önem veren bireyler için uygundur. İlgi alanınıza özgün seçeceğiniz seminer programlarıyla gelişiminize katkı sağlayabilirsiniz.

"Eğitime Katıl" butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün, mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır.

• Derslerin işlenişinde uzaktan eğitim yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Eğitime Kayıt olduktan hemen sonra kullanıcı adı ve şifre mesaj yoluyla iletilmektedir.
  • Sertifika, eğitiminiz ve sınavlarınız başarı ile bittikten 72 saat sonra e-Devletinize işlenmekte SMS olarak bilgi gönderilmektedir.
  • Seminer programlarının sonunda sınav veya ödev bulunmamaktadır.
  • Kayıt olduğunuz programı bitirmek için 7 gün süreniz bulunmaktadır.
  • Seminer programları kısa süreli temel eğitimlerdir.
  • Seminer Sertifikaları e-Devlet sistemi üzerinden; imzalı, belge numaralı, barkodlu ve belge numaralı olarak tarafınıza iletilecektir. Dileyen katılımcılarımız bu sertifikaların çıktısını kendileri alabilirler.
  • Herhangi bir mezuniyet şartı aranmayıp, seminer programlarına herkes başvurabilir.

0 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

Yeni Yorum