(155)

₺1.320,00

Eczanelerde ilaçlar ve sağlık ürünlerinin dağıtımı ve müşteri hizmetleri konusunda yardımcı olan bir pozisyonu ifade eder.

Mevcut Seçenekler (Lütfen Seçim Yapınız)

Öne Çıkanlar

• Eğitime Anında Başla
  • Kamu ve Özel Sektörde Geçerli
  • Bilgisayar, Telefon ve Tabletten Erişim

Eczane Yardımcı Personeli Sertifika Programı

Eczane yardımcı personeli, eczane ortamında ilaç ve sağlık ürünleri ile ilgili önemli bir rol oynar. Bu pozisyon, eczacılara ve eczane teknisyenlerine destek verir ve eczane işleyişinin sorunsuz bir şekilde devam etmesini sağlar. Eczane yardımcıları, reçeteleri kabul eder, ilaçları düzenler, müşterilere rehberlik eder ve ilaçların düzgün bir şekilde verilmesini sağlarlar. Aynı zamanda, eczane envanterinin takibi, müşteri ilişkileri yönetimi ve ilaç bilgisi konularında da görev alabilirler.

Eczane yardımcı personeli eğitimi, bu pozisyonda çalışmak isteyen bireylere gerekli bilgi, beceri ve yeterlilikleri kazandırmayı amaçlar. Bu eğitim programları, ilaçların güvenli bir şekilde saklanması ve dağıtılması, farmakoloji temelleri, reçete okuma ve eczane teknikleri gibi konuları içerir. Ayrıca, müşteri hizmetleri, iletişim becerileri ve etik konuları da ele alır.

Eczane yardımcı personeli, sağlık sektöründe önemli bir halk sağlığı rolü üstlenir ve hastaların ilaçlarını güvenli bir şekilde almalarına yardımcı olur. Bu nedenle, eczane yardımcı personeli eğitimi, ilaçların doğru bir şekilde verilmesi, hasta güvenliği ve sağlık hizmetlerinin kalitesinin korunması açısından büyük bir öneme sahiptir. Ayrıca, bu eğitim, eczane işletmeleri için de profesyonel ve yetkin personel sağlama konusunda katkıda bulunur. Eczane yardımcıları, sağlık sektöründe güvenilir ve yardımsever bir kaynak olarak kabul edilir ve eğitimleri, bu önemli role hazırlık sağlar.

Program Detayları:

• Doz Hesaplamaları
  • Majestral İlaç Hazırlama Teknikleri

karsemegitimsertifikasi

Eğitim süreci sonucunda elde edeceğiniz sertifikayı özgeçmişinize ekleyerek kariyer fırsatlarınızı artırabilirsiniz. Belgeniz, üniversite onaylı olup, e-Devlet üzerinden sorgulanabilir olacaktır.

Sertifika programları, kişisel ve mesleki gelişimlerine önem veren bireyler için uygundur. Alanında uzmanlaşmak, kariyerinde ilerlemek veya işe girişte rekabet avantajı sağlamak isteyenler için mükemmel bir fırsattır. Ayrıca, eğitim hayatlarını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programlarına başvuru yapabilirler.

İlgili bölüm çalışanları/mezunları ve ilgili bölümlerde eğitimini sürdüren öğrenciler sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.

"Eğitime Katıl" butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün, mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır.

• Tüm işlemler online olarak gerçekleşmektedir.
  • Derslerin işlenişinde uzaktan eğitim yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Kayıt itibariyle kullanıcı adı ve şifre SMS yoluyla iletilmektedir.
  • Sınavlar internet üzerinden Avrupa online sınav uygulama kriterlerine göre gerçekleştirilecektir. Çoktan seçmeli test şeklindedir.
  • Eğitim ve sınav 2 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında tamamlanması gerekmektedir. 2 ayın sonunda öğrenci sisteminiz kapatılacaktır. (Eğitiminizi daha erken bitirmeniz durumunda 2 ay süreniz boyunca eğitim videolarına erişim sağlayabilirsiniz.
  • Her adayın 3 sınav hakkı vardır.
  • Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" verilecektir.
  • Türkiye’nin ve Dünya’nın neresinde olursanız olun eğitim programlarına başvurabilirsiniz.
  • Başvuru esnasında doldurulan bilgiler aday sorumluluğuna aittir.
  • Başvuru oluşturduğunuz bilgiler ile sistem girişleriniz açılacaktır. Tüm bilgileri doğru ve eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

0 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

Yeni Yorum