Danışanın Geçmişine Yolculuk Soyağacının Çıkarılması Semineri Nedir

"Danışanın Geçmişine Yolculuk: Soyağacının Çıkarılması" semineri, aile terapistleri, psikologlar ve aile danışmanları tarafından sunulan bir programdır. Bu seminerlerde, katılımcılara danışanların geçmişlerine yönelik detaylı bir yolculuk yapma ve aile soyağaçlarını oluşturma konusunda bilgi ve rehberlik sağlanır.

Seminerlerde, katılımcılar danışanların aile geçmişlerini araştırma, önemli aile olaylarını belirleme ve bu bilgileri analiz etme becerilerini geliştirirler. Ayrıca, soyağacı çıkarma sürecinde kullanılan teknikler ve araçlar hakkında bilgi verilir ve pratik uygulamalar yapılır. Bu seminerler, katılımcıların danışanların kişisel ve ailesel geçmişlerini daha iyi anlamalarına ve terapi süreçlerini daha etkili bir şekilde yönlendirmelerine yardımcı olur.