Çağrı Merkezi Personeli İçin Sertifika Programının Önemi ve Faydaları?

Kızılay, bünyesinde eksik kadrolarda görevlendirilmek üzere çağrı merkezi personeli pozisyonu için yeni personel alımları gerçekleştirilecek. İlgili alımda KPSS şartı olmadan işe alım yapılacağı duyuruldu.

Çağrı Merkezi Personeli Alım Şartları

• Tercihe göre eski dönemlerde asgari 1 yıl çağrı merkezinde çalışmış
• Lisans mezunu
• İleri seviyede Arapça bilen ve etkin şekilde Türkçe konuşabilen
• Tercihen müşteri hizmetleri alanında tecrübe sahibi
• Microsoft Office programlarını aktif olarak kullanabilen
• Etkin dinleme, empati, geri bildirim ve telefonda etkin iletişim becerileri yüksek
• Veri giriş alanında tecrübe sahibi olan ve formlara veri girişlerini etkin şekilde girebilen
• Sonuç ve çözüm odaklı olma
• Kendini ifade etme yeteneği yüksek
• Eş zamanlı çalıma ve zaman yönetimi konusunda tecrübe sahibi
• Sabırlı ve gelişime açık olma
• İnisiyatif ve sorumluluk sahibi
• Analitik düşünme beceri sahibi yüksek olma
• İşin takibini ve sonuçlandırılma konusunda başarılı
• Askerlik hizmetini tamamlamış. (Erkek adaylar için)
• Stres yönetimi konusunda becerikli ve başarılı olma
• Takım çalışmasına yatkın olma

Çağrı Merkezi Personeli Eğitimi Sertifika Programını alarak eğitim sonunda size verilen üniversite onaylı ve e-Devlet üzerinden aktarılan sertifikanızı CV'nize ekleyerek işe alım sürecinde avantajlı konuma gelebileceksiniz.

Sertifika Programı, Kızılay'ın başvuru aşamasında alım yapacağı personellerden talep ettiği şartları içermekte olup, programı bitrdiğinizde meslek hakkında detaylı bilgi sahibi olabileceksiniz.

Çağrı merkezi personeli, müşteri hizmetleri ve destek operasyonlarının vazgeçilmez bir parçasıdır. Bu roller, müşterilerin sorularını yanıtlamak, problemlerini çözmek ve ürün veya hizmetler hakkında bilgi vermek için gereklidir. Etkili bir çağrı merkezi personeli olabilmek için, bireylerin sadece ürün veya hizmet bilgisine değil, aynı zamanda mükemmel iletişim becerilerine ve sorun çözme yeteneğine de sahip olmaları gerekmektedir.

Çağrı merkezi personeli eğitimi, bu becerilerin geliştirilmesinde kritik bir rol oynar. Eğitim programları genellikle, etkili iletişim teknikleri, müşteri memnuniyeti, stres yönetimi ve takım çalışması gibi konuları kapsar. Ayrıca, çağrı merkezi yazılımlarının ve diğer teknolojik araçların kullanımı üzerinde de durulur. Bu eğitimler sayesinde, personel zorlu müşteri etkileşimlerini başarıyla yönetebilir ve olumlu müşteri deneyimleri yaratabilir. Sonuç olarak, iyi eğitilmiş çağrı merkezi personeli, bir işletmenin müşteri memnuniyetini ve sadakatini artırarak marka değerine önemli ölçüde katkıda bulunabilir.

Adaylar Kızılay’ın resmi internet adresi üzerinden başvuruda bulunabilirler. Tıklayınız

Size Özel

Sertifika Programı, Kızılay'ın başvuru aşamasında alım yapacağı personellerden talep ettiği şartları içermekte olup, programı bitrdiğinizde Çağrı Merkezi Personeli mesleği hakkında detaylı bilgi sahibi olabileceksiniz.

Çağrı Merkezi Personeli Eğitimi Sertifika Programını alarak program sonunda tarafınıza verilen Üniversite Onaylı ve e-Devlet üzerinden aktarılan sertifikanızı CV'nize ekleyerek işe alım sürecinde avantajlı konuma gelebileceksiniz.

Çağrı Merkezi Personeli Eğitimi için tıklayınız.