(233)

₺1.320,00

Mevcut Seçenekler (Lütfen Seçim Yapınız)

Öne Çıkanlar

• Eğitime Anında Başla
  • Kamu ve Özel Sektörde Geçerli
  • Bilgisayar, Telefon ve Tabletten Erişim

B2 Seviye Fransızca Eğitimi Sertifika Programı

B2 seviye Fransızca, Fransızca öğrenenlerin dil becerilerini ileri düzeyde geliştirdiği bir aşamadır. Bu seviye, öğrencilerin Fransızca'yı daha akıcı bir şekilde konuşabilme, anlama, okuyabilme ve yazabilme yeteneklerini artırdığı bir noktayı ifade eder. B2 seviye Fransızca öğrencileri, çeşitli konularda karmaşık metinleri anlama yeteneğine sahip olurlar ve çeşitli dilbilgisi yapılarını kullanarak kendilerini ifade edebilirler. İlk olarak, bu seviyede öğrenciler, romanlar, makaleler, haberler ve şiirler gibi çeşitli türlerde Fransızca metinleri okuyabilirler.

İkincisi, B2 seviye öğrencileri, Fransızca konuşulan ortamlarda iletişim kurabilir ve günlük konuşma pratiği yapabilirler. Üçüncü olarak, öğrenciler, karmaşık dil yapılarını ve kelime dağarcığını genişletmek için çeşitli dilbilgisi ve sözcük çalışmalarına katılabilirler. Dördüncü olarak, öğrenciler, Fransızca medya kaynaklarından yararlanarak dil becerilerini güçlendirebilirler. Beşinci olarak, bu seviyedeki öğrenciler, Fransız kültürü hakkında derinlemesine bilgi edinebilirler ve Fransızca konuşulan ülkelerde seyahat ederek dil becerilerini pratiğe dökebilirler. B2 seviye Fransızca, öğrencilere Fransızca'yı daha ileri düzeyde kullanma ve anlama yeteneği kazandırır.

Program Detayları:

• Belirsiz Zamirler
  • Giriş + Vurgulu Zamirler
  • Tamamlayıcı Zamirler
  • Fiilin Üç Formu (Eylemsiz, Edilgen, İlgi Zamirli)
  • Şimdiki Zaman
  • Doğrudan/Dolaylı Konuşma
  • Doğrudan/Dolaylı Konuşma: Alıştırmalar

karsemegitimsertifikasi

Eğitim süreci sonucunda elde edeceğiniz sertifikayı özgeçmişinize ekleyerek kariyer fırsatlarınızı artırabilirsiniz. Belgeniz, üniversite onaylı olup, e-Devlet üzerinden sorgulanabilir olacaktır.

Sertifika programları, kişisel ve mesleki gelişimlerine önem veren bireyler için uygundur. Alanında uzmanlaşmak, kariyerinde ilerlemek veya işe girişte rekabet avantajı sağlamak isteyenler için mükemmel bir fırsattır. Ayrıca, eğitim hayatlarını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programlarına başvuru yapabilirler.

İlgili bölüm çalışanları/mezunları ve ilgili bölümlerde eğitimini sürdüren öğrenciler sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.

"Eğitime Katıl" butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün, mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır.

• Tüm işlemler online olarak gerçekleşmektedir.
  • Derslerin işlenişinde uzaktan eğitim yönetmeliği geçerli olacaktır.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.
  • Kayıt itibariyle kullanıcı adı ve şifre SMS yoluyla iletilmektedir.
  • Sınavlar internet üzerinden Avrupa online sınav uygulama kriterlerine göre gerçekleştirilecektir. Çoktan seçmeli test şeklindedir.
  • Eğitim ve sınav 2 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında tamamlanması gerekmektedir. 2 ayın sonunda öğrenci sisteminiz kapatılacaktır. (Eğitiminizi daha erken bitirmeniz durumunda 2 ay süreniz boyunca eğitim videolarına erişim sağlayabilirsiniz.
  • Her adayın 3 sınav hakkı vardır.
  • Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.
  • Eğitim sonunda katılımcılara, "Sertifika Belgesi" verilecektir.
  • Türkiye’nin ve Dünya’nın neresinde olursanız olun eğitim programlarına başvurabilirsiniz.
  • Başvuru esnasında doldurulan bilgiler aday sorumluluğuna aittir.
  • Başvuru oluşturduğunuz bilgiler ile sistem girişleriniz açılacaktır. Tüm bilgileri doğru ve eksiksiz doldurmanız gerekmektedir.

0 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

Yeni Yorum